Crede în valori și dacă ar fi pusă să aleagă între a face ce e corect sau ce e oportun, va găsi întotdeauna un echilibru. Nu trăiește într-o realitate utopică, ceea ce o determină să păstreze un dram de adaptabilitate. A simțit pe pielea ei ce înseamnă să greșești ca să înveți și are o relație deschisă cu eșecul. Dă mai departe din tot ce a învățat ori de câte ori are ocazia și știe că la fel ca ea sunt multe alte femei: cu minți mai interesante decât o arată, pricepute la a crește business-uri orientate către oameni, cu apetit spre a învăța și a-și susține meritele una celeilalte.

Nu îi este teamă să facă lucrurile în care crede, deși uneori, mai are dubii când pleacă ultima de la birou și stinge lumina în urma ei. Îi place diversitatea pe care o are în echipă și deși respectă și apreciază sclipirile creativilor, știe cât de importantă e strategia. Reflectă convingerile ei în business și lucrează alături de cei care cred în ea.

E riguroasă și onestă, chiar dacă asta n-o plasează întotdeauna în papucii celui înțeles de toată lumea. Conduce prin exemplu și știe care este puterea comunităților, a creat ea însăși una. Începe cu echipa ei și continuă cu toți cei care îi validează sau de ce nu, provoacă ideile. A face lucrurile bine e un fel a de trăi și de a-i inspira pe ceilalți și crede că respectul pentru munca sa și a celorlalți nu o va dezamăgi niciodată. Pentru că poate succesul vine mai greu făcând lucrurile pe calea cea dreaptă, dar va veni negreșit.

The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business. E o mișcare, e un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. Implică parteneri, creionează portrete de lideri, susține și conectează femei și business-uri.

Atunci când am pus bazele Conferinței de Leadership Feminin am decis că vom aprecia mereu acele femei care au avut rezultate vizibile în domeniul în care activează, care au inspirat și sprijinit comunități. Că vom conecta oameni și vom susține inițiative. Pe scena The Woman împărtășim convingeri, frici, piedici sau un strop de încăpățânare. Let’s do this again!