• Are you ready to attend?

     

    The Biggest Women Leadership Conference in Romania

     

    📍Cluj-Napoca, Romania 📆 18-19 Martie 2020

Pentru că a face lucrurile bine e un fel a de trăi și de a-i inspira pe ceilalți. Respectul pentru munca ta și a celorlalți nu te va dezamăgi niciodată. Poate succesul vine mai greu făcând lucrurile pe calea cea dreaptă, dar va veni negreșit, în forma în care îți bucură sufletul.

Dacă ești manager, îmbină grija de oameni cu performanța și rezultatele; dacă ești jurnalist, caută realitatea și reflect-o în rânduri; dacă dacă ești antreprenor, pune convingerile tale în business și lucrează alături de cei care cred în ele.

Pe scena The Woman urcă deopotrivă manageri, antreprenori,  jurnaliști, artiști, sportivi care  împărtășesc convingeri, frici, piedici sau un strop de încăpățânare. Let’s do this again!

18-19 MARTIE 2020 | WONDERLAND CLUJ RESORT

The Woman 2020: Wear the white heat

Să gândești cu pălăria albă pe cap, din postura de lider, înseamnă să te bazezi pe fapte, cifre și obiectivitate atunci când iei decizii și sa iei cele mai corecte decizii, ținând cont de circumstanțe.

Succesul pe care-l vedem la cei de lângă noi vine cu compromisuri și sacrificii. Iar asta cere coloană vertebrală, grijă față de oameni și decizii – zi de zi. În cadrul The Woman descoperim cum reușesc să poarte pălăria alba în viața de zi cu zi sau din punct de vedere professional, dar și ce stă în spatele deciziilor, a ceea ce se vede din exterior.

The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business.

Este o mișcare, este un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. Implică parteneri, creionează portrete de lideri, susține și conectează femei și business-uri.

Au luat parte la experienta The Woman. Ce spun despre noi?

Mulțumesc mult! A fost o plăcere pentru mine să fiu acolo și sper din toată inima că am fost de folos!
Felicitări vouă pentru organizarea unui eveniment atât de bun și de util pentru România!

Mona Nicolici

Vă mulțumesc din suflet pentru că am avut ocazia să resimt emoțiile constructive ale evenimentului și experiența de care am avut parte.
M-am simțit minunat, sincer nu mă așteptam să văd atât de multă lume entuziasmată de prezența mea acolo și foarte atentă la povestea mea de viață.

Cătălina Ponor

M-am bucurat ca realmente în sală erau toate generațiile. Inițial m-am gândit că o să fie doar fete foarte tinere și mai ales că erau și câțiva bărbați care cred că o să aibă câteva ceva de învățat cum și noi la rândul nostru, învățăm de la ceilalți de fiecare dată.

Irina Margareta Nistor

M-am simțit foarte bine la conferință – a fost o organizare perfectă și un mediu cald și profesionist !
Am văzut multe doamne interesate de starea educației și m-am bucurat mult!
Felicitări pentru tot ce faceți!

Măriuca Talpeș