The Woman Connect 2020: Cappadocia, tărâmul de poveste

 

16-19 mai 2020

În ultima vacanță, te-ai așezat într-un loc cu priveliște care-ți tăia respirația și ți-ai spus: “Am să păstrez în minte momentul acesta. Și mă va ține până la… următoarea vacanță. 

Apoi te-ai întors în haosul urban, în care toată lumea se grăbește, în care n-am timp nici pentru mine a devenit răspuns frecvent la ce faci?.  Printre mail-uri și deadline-uri, ai închis ochii și pentru câteva secunde ți-ai dat voie să visezi. Teleportare cu succes. În mintea ta, cer senin și soare blând, dimineți în tihnă și o stare de liniște greu de exprimat în cuvinte. 

 

Mindsetul The Woman pune mult accent pe implicare și dezvoltare profesională, pe educație și networking. Dar pentru ca tu, femeia – managerul, antreprenorul, mama, creativul, omul de resurse umane – să fii bine cu tine și cu stilul de viață pe care l-ai ales, ai nevoie de echilibru și de momente de deconectare.

De acele câteva zile în care știi că mintea ta are nevoie de răgaz, de experiențe noi și de o doză de spontaneitate. 

Gustă din experiența autentică a unui tărâm de vis 

 

Timp de aproape patru zile, plecăm nu doar din oraș, ci ne îndreptăm spre meleaguri rupte din povești. Alături de un grup de femei care găsesc bucurie în aceleași activități ca tine, vom petrece câteva zile în Cappadocia – tărâmul baloanelor cu aer cald, hoteluri în stâncă și terase ample, aflate la limita dintre cer și pământ. Timpul pare că stă în loc, iar haosul nu-și găsește sens în acest peisaj. 

Pentru câteva zile, lăsăm deoparte deadline-urile, strategiile și activitățile obișnuite care ne solicită zi de zi – ne bucurăm de o experiență completă: liniște și relaxare, workshop-uri, activități creative  și mai ales echilibru. Am pregătit patru zile cu activități menite să-ți facă cunoștință cu frumusețea unui tărâm rupt din povești – care să te întoarcă la autenticitatea proprie, să-ți dea energia și motivația de care ai nevoie din când în când. Vom avea alături de noi oameni care să completeze ce știai despre tine sau despre tine în raport cu cei din jur. Gazde primitoare care să ne povestească despre cultura locului, bucate alese și văi încărcate de povești. 

 

De ce Cappadocia? 

Pentru că vei avea ocazia să explorezi unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Vei afla secretele Cappadociei alături de localnici și femei care găsesc bucurie în același activități ca tine. Pentru că din când în când, tot ce ai nevoie e să te lași condus pe străzile prăfuite și pline de istorie. 

Pentru o experiență completă, am ales pentru tine cazare autentică de tip butique hotel specific zonei, ceea ce te va plasa într-o atmosferă locală, familiară. Te vei bucura de calda lor ospitalitate. Iți vei face prieteni noi, vei privi apusul de soare din locuri neștiute de alții, vei vizita ferma de cai a partenerului nostru și îți vei delecta simțurile cu cel mai bun vin al locului. Orașele subterane, formațiunile geologice și drumețiile prin văi sunt altfel dacă avem alături și prieteni locali, nu-i așa?

Ce include biletul tau:

 

  • Bilet de avion (Turkish Airlines, pe ruta Cluj-Napoca – Nevșehir – Cluj – Napoca, cu escală la Istanbul atât la dus cât și la retur)
  • Taxele de zbor
  • Bagaj de cală 25 kg / pers + bagaj de mana de 8 kg
  • Transferurile aeroport – hotel – aeroport
  • 3 nopți de cazare cu mic dejun la hotelul boutique Goreme House (rezervat exclusiv pentru noi)
  • Cina in toate cele 3 seri, fara bauturi alcoolice ( doar apa)
  • Excursie de o zi cu autocarul la cele mai importante obiective din regiune ( ziua 2), prânz inclus
  • Ghid local vorbitor de limba engleză

*biletul nu acoperă alte costuri în afară de cele stabilite în prealabil în meniu și agendă de către organizatori.

PRET BILET

660 euro

Programul este construit impreuna cu Stefana Cazan (Travel Smart Hub)

 

16.05.2020 – Întâlnirea de grup are loc la ora 07:20 pe Aeroportul Cluj-Napoca, terminal plecări. Decolăm la ora 09:20, ora României, iar după o scurtă escală în Istanbul, zborul este programat să aterizeze pe aeroportul din Nevșehir la ora 14:00. 

Aici ne vom întâlni cu partenerul nostru local și vom fi transferați la hotelul nostru din Göreme, unde vom face o scurtă incursiune în povestea zonei și ni se va prezenta programul în detaliu. 

Welcome drink, cazare hotel Goreme House ( cotat 9.2 pe Booking) – hotel ce va fi rezervat doar pentru grupul nostru. 

Cina la Seten Restaurant sau similar.

 

17.05.2020 – După micul dejun, vom porni într-o excursie de explorare a principalelor obiective ale zonei. Turul va fi ghidat și ne va transpune în prezent istoria milenară a zonei, de la geneza reliefului și până la populațiile care și-au lăsat aici amprenta (hititi, romani s.a). Vom vedea simbolurile perfecte de comuniune ale omului cu natura, ne vom lăsa pradă imaginației explorând celebrele văi ( Valea Porumbeilor, Valea Călugărilor, Valea Iubirii și de ce nu Valea Imaginației) și vom descoperi secretele ascunse ale orașului subteran, unul dintre multitudinea de metropole ce se găsesc în adâncurile regiunii. 

 

18.05.2020 – Doritorii își vor putea începe ziua cu mult renumitul și recomandatul zbor cu balonul, unde vor putea admira într-o atmosferă idilică lumea împietrită care se întinde în decorul răsăritului. 

După micul dejun, vom avea partea de workshopuri. După-masă, doritorii pot opta pentru călărie la apus de soare, iar seara avem parte de cină cu grupul – tip barbeque la The Dalton Brothers Ranch. 

 

19.05.2020

La rasarit putem avea parte de sesiune foto cu baloanele intr-una din văi. După micul dejun mai avem timp pentru ultimele cumpărături de suveniruri, urmând ca la ora 12:00 să fim transferați de la hotel la aeroportul Nevșehir. 

Zborul companiei aeriene Turkish Airlines ne va aduce înapoi in Cluj – Napoca urmând aceași rută cu escală în Istanbul.