About The Woman 2021

Stories about The Woman
Eu sunt tu. Tu esti eu. Mai mult ca niciodata. Imagineaza-ti: suntem influentati cu totii de o forta mai mare decat noi insine. Imagineaza-ti cum e sa facem schimb de roluri cat ai clipi. Si… nici macar nu e un exercitiu de imaginatie, e ceea ce am trait cu totii in ultimul an.
Am înlocuit întâlnirile fizice cu video calls, cu Zoom, cu telefoane.
Pentru unii dintre noi, cu cât distanțarea socială a fost mai mare, cu atât apropierea sufletească a fost mai intensă. Cu totii insa putem sa spunem ca acesta a fost an mai diferit ca oricare altul.
Ganduri, scenarii, vulnerabilitati si inca o data de la capat. Reinventare, responsabilitate si planuri care s-au schimbat din mers. Cum am facut “the most of it” , cum am definit contextul si cum am trecut anul care ne-a pus la incercare a fost diferit pentru fiecare femeie din comunitatea The Woman.

Dincolo de legatura pe care am pastrat-o online in acest an, ne e dor sa ne vedem offline – pe tocuri sau in tenesi, intr-o dupa-amiaza de vara, cu aceeasi grija fata de noi si cei care ne vor fi alaturi – sa ne sa impartasim si sa ascultam povestile fix asa cum sunt ele: RAW/HONEST/TRUE.
Despre Conferinta:
The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului
feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business.
The Woman este o mișcare, este un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin
evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. Implică parteneri, creionează portrete de lideri, susține și conectează femei și business-uri. Da, este despre curaj, reinventare și ambiție.
Pe scena The Woman din aceasta vara urcă deopotrivă manageri, antreprenori, jurnaliști, artiști, sportivi care împărtășesc convingeri, frici, piedici sau un strop de încăpățânare.
Let’s meet again!
Despre conceptul The Woman:
TheWoman: (sf) amplificator de voci și promotor al ideilor care au schimbat lumea, prin manifestarea ambițioasă a femeilor lider
Din 2012 transformăm idei și visuri în acțiuni concrete. Aducem în lumina reflectoarelor cele mai influente femei din antreprenoriat, leadership, educație, televiziune, sport, teatru sau management.Manageri, antreprenori, freelanceri, creativi, artiști și sportivi deopotrivă.