ADA TESLARU

Consultant de comunicare independent

Ada Teslaru

 

Fost redactor-șef al revistelor Viva! și Story, acum consultant independent, Ada Teslaru face comunicare de mai bine de 20 de ani. Este specializată în media relations, influencer management și experiential marketing.

În ultimii ani, a coordonat și implementat numeroase proiecte de branded content pentru clienții agențiilor unde a lucrat – Graffiti PR și Publicis Groupe.

Printre campaniile premiate la care a contribuit se numără Platforma Minților Creative (Academia Minților Creative; Barometrul Minților Creative; Miercurea Minților Creative) pentru UniCredit Bank; platforma 100 Absolut Artists pentru brandul Absolut; H&M Style Map și H&M Summer Villa pentru H&M România; lansarea primei colecții în colaborare cu un designer din România (Irina Schrotter) pentru brandul Tex de la Carrefour; lansarea Saecco Xelsis sau lansarea Nespresso în România.

Din 2021 este membru al comitetului de organizare al Romanian Creative Week.

Colaborează constant cu Cristian Mungiu, atât pentru promovarea filmelor acestuia, cât și pentru promovarea proiectelor sale de industrie. În această vară, cei doi au colaborat din nou, de această dată pentru lansarea în România a filmului R.M.N., cel mai recent lungmetraj al cunoscutului regizor, deținător al unui Palme D’Or.