AMALIA STERESCU

CERTIFICAT PERSONAL BRANDING STRATEGIST | PUBLIC SPEAKING COACH | LEADERSHIP CONSULTANT

Amalia Sterescu are o experiență profesională de peste 25 de ani, din care 16 ani i-a petrecut conducând diverse echipe de relații cu clienții, suport vânzări, telesales sau telemarketing în companii cu amprentă globală, ocupând poziții de conducere în echipe locale și internaționale. Ca intrapreneur, a creat de la zero startup-uri în România, China sau India și a gestionat clienți din peste 50 de țări ale lumii.

De zece ani Amalia este Edupreneur, creează și personalizează programe de dezvoltare pentru echipele locale și internaționale de lideri, din diverse industrii. De-a lungul timpului, a creat programe unice cum ar fi Leadership Carismatic, Digital Leadership, Managementul Brandului Personal, Mastering Public Speaking, Speak to inspire, Networking strategic, dorindu-și să dăruiască mai departe ceea ce a acumulat în experiența ei.

Ca Fondatoare a primei Școli de Public Speaking din România a antrenat peste 2500 de profesioniști la nivel local și international dar și elevi din grupa de vârstă 6-14 ani.

Își definește misiunea asemeni unui far, dorindu-și să îi călăuzească pe lideri să facă tranziția către următorul nivel al business-ului sau al carierei lor și în prezent își concentrează atenția înspre internaționalizarea serviciilor sale în zona de Leadership self care și Reframing aging.

MEET ME @THE WOMAN

30 MARTIE 2023, CLUJ NAPOCA