ANA MARIA POPA

CUSTOMER OPERATIONS DIRECTOR VODAFONE

Ana este director al departamentului Customer Operations al Vodafone și are o experiență de peste 19 ani în companii multinaționale în roluri de management locale și internaționale, în sistemul bancar și telecom, activând în arii precum transformarea digitală, automatizarea proceselor, transformare Agile, experiența clienților, transformarea canalelor de vânzare la distanță, operațiuni de call centre, management de proiect, fraudă și managementul riscului.

Este de 8 ani parte a echipei Vodafone – 6 ani în România și 2 ani în Vodafone Qatar, iar în acest moment coordonează peste 1000 de persoane cărora li se adaugă alți 500 de colegi din zona de parteneriate.

O optimistă din fire, Ana este o vehementă susținătoare a libertății de exprimare, a corectitudinii, autonomiei și a curajului. Pentru ea fericirea este încapsulată în lucruri și întâmplări mai mici sau mai mari, iar cel mai prețios loc este acasă, alături de fetele și soțul ei. De asemenea, ea nu va spune niciodată nu unei cărți de beletristică sau unei biografii, deși recunoaște în ultimul timp își petrece timpul lecturând foarte mult despre tehnologie.