ANDREEA RAICU

Antreprenor | Mindfulness Leader

După o carieră de peste 20 de ani în televiziune și numeroase apariții pe copertele celor mai cunoscute reviste, dorința de nou a adus-o pe Andreea Raicu în online, unde a dezvoltat un proiect menit să inspire și să informeze în tot ceea ce înseamnă o viață trăită conștient și echilibrat.

A moderat programe de divertisment precum Big Brother, Megastar și multe alte emisiuni cunoscute, a ținut numeroase discursuri TEDx și și-a pus semnătura pe mai multe cărți. A urmat cursuri, specializându-se ca facilitator de meditații și mindfulness și a absolvit o școală în urma căreia a devenit Holistic Counselor.

Călătoria pe care a parcurs-o în India a făcut-o pe Andreea să își promită că întotdeauna va căuta adevărul și îl va urma. A creat o comunitate unde împărtășește informații și sprijin pentru ca fiecare persoană să ajungă să trăiască viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Astăzi, Andreea Raicu este antreprenorul din spatele brandului cu același nume. Platforma andreearaicu.ro a devenit o revistă online cu activitate zilnică, iar produsele comercializate sunt inspirate de călătoria Andreei până în prezent, tot ceea ce ține de brandul Andreea Raicu fiind o prelungire a personalității sale. Simținând să facă o delimitare foarte clară între haine și produsele de dezvoltare personală, de curând, aceasta și-a lansat noul brand de haine Amalin, bazat pe filosofia conform căreia „Hainele sunt importante prin felul în care ne fac să ne simțim, nu prin felul în care ne arătăm oamenilor”.

 

Credit foto: Alex Rosieanu