ANDREIA MITREA

CEO Colina Learning Center

Andreia Mitrea crede în învățare. De aceea a devenit antrepronor în educație.  A contribuit timp de 10 ani la dezvoltarea uneia dintre cele mai de succes școli particulare din București, Avenor College. Este coach și mentor pentru lideri educaționali din instituții de stat și private. În diversele roluri de admitere, recrutare și dezvoltare de oameni, a avut peste 5.000 de conversații structurate cu adulții din educație. A vorbit cu părinți, profesori, directori, fondatori de școli din toată lumea.

Și crede că în sfârșit a înțeles ce înseamnă cu adevarat o învățare folositoare. Este învățarea care ne ajută să devenim adulți împliniți. Și toți, fără excepție, merităm să învățăm să avem vieți împlinite.

După un sabatic de 2 ani în care a explorat modele de viață și de școală din toată lumea, Andreia s-a întors în România și este acum hotărâtă să dezvolte un model de școală în care învățarea folositoarea să înceapă când începi școala, nu când termini școală.

Este la Cluj parte din proiectul Colina Nouă. Alături de o echipă internațională de experți în learning design, arhitectură și creare de inovație, dezvoltă un model de școală care sa ofere tuturor o învățare cu adevărat folositoare.