ATENA BOCA

FONDATOR LaPrimulBebe

Atena Boca este fondatoarea comunității LaPrimulBebe, cea mai relevantă comunitate online de sprijin pentru gravide și mame la început de drum din România.

Deși a început ca un grup pe Facebook format din zece prietene, LaPrimulBebe a ajuns în 10 ani o comunitate de peste 230.000 de părinți activi, în grupuri regionale în toată țara și în Diaspora. 

Întreaga activitate este gestionată de o echipă mică, dar eficientă și de peste 200 de voluntari implicați. În cei 10 ani de existență LaPrimulBebe a organizat peste 280 de evenimente de educație parentală în toată țara și începând cu 2020 cursuri și programe educaționale online.  

De două ori pe an LaPrimulBebe organizează deja faimoasele campanii umanitare dedicate proiectelor de sănătate mamă – copil. Până în prezent a strâns împreună cu părinții comunității 3.800.000 de Euro, cu care a renovat și a dotat 18 secții de pediatrie, neonatologie și maternități din România.

Una dintre realizările cu care Atena se mândrește este bursa de un an de zile pe care a primit-o de la Facebook pentru LaPrimulBebe, aceasta fiind numită de Facebook una dintre cele mai de impact 100 de comunități online din lume.

Am stat de vorbă cu Atena despre succes. Pentru ea, „succesul vine atunci când îți câștigi libertatea de a fi cine ești cu adevărat, în fața oricui” și se consideră de succes pentru că aduce lumină și altor oameni, în timp ce se vindecă pe sine. Cât despre opusul succesului, aceasta menționează „rămasul în același punct în care ai fost și ieri.”

MEET ME @THE WOMAN

30 MARTIE 2023, CLUJ NAPOCA