CAMELIA ȘUCU

Fondator Class Living, antreprenor în serie

Camelia Șucu, un veritabil antreprenor în serie „self-made”, este cunoscută publicului ca jucător de top pe piața de mobilier și design interior din România. Co-fondatoare a Mobexpert in 1993, Camelia Șucu a făcut în 2007 exit-ul din cea mai mare companie autohtonă de profil, întâi pentru a se dedica segmentului premium al pieței de mobilier, prin Class Living, iar apoi pentru a-și diversifica portofoliul cu noi proiecte in domenii precum lifestyle, nutriție, agricultură. Camelia Șucu deține showroomul multibrand ClassIN, dar și magazinele monobrand dedicate Natuzzi, navă-amiral a portofoliului de branduri high-end distribuite în România de peste 20 de ani.

Iconic Health – un concept generos de nutriție și viață sănătoasă completează viziunea antreprenorială și este inspirat din formația de medic. Pasiunea pentru viata sănătoasă s-a materializat și prin Abundia – piața de gros – porniți de la
viziunea de a reprezenta un ecosistem și o poartă de comunicare dintre sat și oraș pentru produsele mereu proaspete și cultivate local prin metode sustenabile.

Camelia Șucu a primit mai multe premii prestigioase pentru excelență în afaceri de-a lungul anilor. Ea a fost recunoscută de către Forbes, Biz, Business Woman etc,premiată pentru contribuția sa la îmbunătățirea vieții copiilor defavorizați din România și pentru implicarea sa în proiecte sociale și culturale, pentru susținerea creativității și pentru sprijinul oferit tinerilor talentați, artiști sau antreprenori.

Camelia Șucu a absolvit Facultatea de Medicina la Universitatea din București și Facultatea de Științe Politice. Preocupată și de transmiterea valorilor și lecțiilor învățate, Camelia este un adevărat mentor pentru a doua generație de antreprenori din familie: fiicele Ioana și Cristina, care îi calcă deja pe urme, cu propriile afaceri.

Dincolo de experiența sa de antreprenor în serie, Camelia Șucu este un reper de stil, educă și inspiră o viață frumoasă, iar secretul său constă în atingerea echilibrului, după cum mărturisește: „O viață frumoasă nu poate fi trăită decât în echilibru: cu tine însuți și cu toți ceilalți din jurul tău.”