DANA SOTA

AUTOR | SPEAKER | SPA & WELLNESS CONSULTANT 

După aproape 10 ani de muncă în Sota Company, Dana Sota a deschis în 1999 primul centru de estetică facială și corporală din București, iar în paralel, a pus bazele primului format de emisiune de beauty de la noi din țară. 

Începând cu 2004 a activat în presa scrisă, iar timp de 4 ani Dana a semnat în fiecare săptămână un editorial de beauty. Pasionată cu adevărat despre tot ceea ce înseamnă frumusețe, Dana și-a pus semnătura pe propria carte  –  „FRUMUSEȚEA SE ÎNVAȚĂ”, vândută în peste 20 000 de exemplare. În prezent organizează evenimente de beauty și sănătate și adesea este speaker/MC la astfel de evenimente.

Dana este ambasador 4Ocean, o organizație din Statele Unite care militează pentru stoparea crizei plasticului din mări și oceane și contribuie la curățarea oceanelor.

În urmă cu mai bine de 14 ani și-a lansat blogul, devenit astăzi o revistă de beauty online, pe care publică constant și în prezent și pentru care a câștigat numeroase premii de-a lungul timpului. 

Dana pune mult accent pe sănătate și este de părere că frumusețea nu poate exista fără sănătate, munca ei bazându-se de peste 10 ani pe combinarea acestor două componente.

MEET ME @THE WOMAN

30 MARTIE 2023, CLUJ NAPOCA