DANIELA MICUSAN

General Manager, Majorel Romania

Daniela Micusan

 

Daniela Micusan este General Manager Majorel Romania. La nivel global, Majorel este unul dintre principalii furnizori de servicii BPO, proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri și acoperă o gamă largă de procese comerciale prin oferirea de servicii integrate.

Daniela a înțeles importanța căutării și identificării oportunităților chiar și în perioadele de criză, iar dovada se regăsește în creșterea fulminantă a companiei, care și-a dublat numărul de angajați în anul 2021, ajungând la peste 2000 de oameni.

Fiind promotoarea unui leadership bazat pe comunicare și empatie, Daniela prețuiește transparența și autenticitatea în relațiile interumane, valori atât de importante mai ales în aceste vremuri incerte. Încercând să înțeleagă întotdeauna prin ce trec membrii echipei și cum să îi sprijine în călătoriile lor, Daniela crede în importanța derulării programelor de dezvoltare personală și profesională pentru toți angajații, indiferent de etapa în care se află aceștia.

Devenind mamă în 2020, cunoaște foarte bine provocările cu care se confruntă femeile de-a lungul carierei lor și le încurajează să își urmeze visurile, chiar dacă uneori e nevoie să încetinească ritmul.

Daniela este convinsă că, pentru a fi un leader de succes, e nevoie să te identifici cu valorile companiei, să crezi că faci parte din ceva important și să ai încredere în echipa pe care o conduci.