ELENA LASCONI

Primarul orașului Câmpulung Muscel

Elena Lasconi este Primarul Municipiului Câmpulung Muscel, devenind prima femeie care ocupă această funcția în istoria orașului.

Timp de aproape 25 de ani, aceasta a activat în domeniul presei, fiind în cadrul PRO TV reporter, realizator și moderator TV, producător, corespondent de război, prezentator, trainer sau sales manager. A luat parte, ca om de presă, la evenimente cu adevărat impresionante, precum: Mineriadele din anul 1999, războaiele din Kosovo și Afganistan, cutremurul din 1999 din Turcia, alegeri prezidențiale, locale și parlamentare, vizita Papei Ioan Paul al doilea sau a Președintelui George Bush în România, Summit-ul NATO sau aderarea României la Uniunea Europeană.

Consideră că Primarul este cel care are adevărata onoare să lucreze în interesul oamenilor, iar de când ocupă această funcție, Elena Lasconi a reușit să îmbunătățească nivelul de trai al câmpulungenilor. Printre realizările sale se numără: extinderea rețelei de gaze a orașului, reducerea la jumătate a facturilor de gaz și energie electrică, reducerea consumului de carburant pentru mașinile Poliției și ale Primăriei, începerea procesului de digitalizare a Primăriei, începerea construcției primului mall al orașului, creșterea numărului locurilor de parcare, renovarea Policlinicii orașului fără a cheltui bani publici sau atragerea de fonduri europene pentru comunitatea din care face parte.