Florina Onețiu

Antreprenor creativ, consultant de business & coach

Florina Onețiu este cunoscută ca un antreprenor creativ și orientat către rezultate precum și un consultant & coach în slujba companiilor de succes.

A început sa lucreze în marketing și advertising la finalul anilor ’90. Având o orientare mare către învățare și evoluție a crescut rapid în poziții de management. După 3 ani într-o multinațională și 2 ani în agenții a hotărât să își urmeze propriul vis, acela de a deveni antreprenor și astfel a luat naștere primul ei business. Nu a avut succes, chiar a dat faliment, dar a câștigat o serie de lecții extrem de valoroase.

S-a remontat repede și, cu lecțiile învățate, în 2005 a preluat conducerea departamentului de marketing și comunicare al companiei Life Care Corp- un business de familie. Între anii 2015-2017 a făcut parte din board-ul companiei, iar din 2019 a extins afacerea în SUA unde a devenit partener executiv.

Fiind interesată de înțelegerea comportamentului uman și de modalitățile de dezvoltare, a urmat cursuri de specialitate și în anul 2012 a devenit coach profesionist și a început să livreze proiecte de consultanță și coaching către mai mult de 30 de companii românești din industrii precum: IT&C, media&TV, consumer goods, HORECA, servicii medicale, advertising.