GDPR GRUP WHATSAPP – PARTENERI THE WOMAN

Notificare și informare cu privire la preluarea datelor cu caracter personal!

O dată cu noua legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, scopul prezentului document este informarea specifică și lipsită de ambiguitate cu privire la scopurile prelucrării, temeiul juridic al prelucrării, durata prelucrării, destinația datelor cu caracter personal colectate, modalitățile de exercitare a drepturilor individuale precum și informații legate de scopul secundar al procesării, dacă datele vor fi prelucrate într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate de către operatorii asociați.

Este important să acorzi atenție acestei informări astfel încât să cunoști toate aspectele expuse în conținutul acesteia.

Scopul nostru, în ceea ce privește participarea la evenimente, implicit si alegerea acestui canal de comunicare – Whatsapp este unul stric de informare.  Prin urmare folosim aceste date pentru unicul scop de a te informa.

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Iată tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

 

    • Număr de telefon
    • Nume, prenume (dacă se trece)
    • Fotografie (dacă setarea permite sa fie publică)

TEMEIURILE JURIDICE

Colectarea și procesarea datelor personale în scopurile menționate mai sus se bazează pe:

• Consimțământ;

• Interesul legitim al operatorilor asociați.

Entitățile care au acces la datele de mai sus suntem noi organizatorii și ceilalti parteneri ai evenimentului, și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

În cazul în care avem acordul tău, îți vom utiliza numărul de telefon pentru a fi adăugat la grupul de Whatsapp aferent evenimentului The Woman, strict în perioada 27.03.2023-03.04.2023 pentru informarea și comunicarea detaliilor legate de aceasta ediție a evenimentului. Informarea va fi făcută de către administratorul grupului, membrii grupului neavând drept de comunicare.

În oricare dintre situații ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele pe acest grup cu alt scop decât cel stabilit. Dacă dorești retragerea din grup ai aici la îndemână adresa de email a persoanei care se va ocupa de cererea ta (carmen@liberoevents.ro). Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal:

1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;

2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;

3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;

4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;

5. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;

6. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții.

 Pentru orice întrebare despre modul în care datele persoanelor vizate sunt utilizate sau dacă sunt necesare orice lămuriri suplimentare în legătură cu orice aspect ce ține de prelucrarea datelor, acestea se pot adresa responsabilului cu protecția datelor din cadrul companiei prin email: carmen@liberoevents.ro.

 Data: 23.03.2023

Emitent                                                                                       Persoană/Societate vizată

SC Libero Conferences SRL                                                         Nume/prenume