GETA UNGUREAN

După o schimbare drastică a vieții profesionale, Geta Ungurean demonstrează importanța pasiunii în activitatea de zi cu zi. După 5 ani de muncă în domeniul bancar, Geta s-a reorientat spre o carieră bazată pe adevarata sa pasiune: organizarea de evenimente. Astăzi, se remarcă prin activitatea sa antreprenorială de success în diverse domenii și prin faptul că a devenit o emblemă pentru industria evenimentelor și organizarea impecabilă a acestora.

Din dorința de a sprijini cât mai mulți viitori miri în organizarea nunții perfecte, Geta Ungurean a scris  “My wedding planner”, prima carte de organizare a nunților din România, aceasta reprezentând un ghid esențial pentru viitorii miri.

Geta Ungurean este un nume de referință în comunitatea Rotary, fiind un membru activ de peste un deceniu. Ea s-a implicat în nenumărate acțiuni caritabile și proiecte cu impact social, demonstrându-și astfel angajamentul și pasiunea pentru a ajuta oamenii din comunitatea sa.

În calitate de speaker, Geta Ungurean a participat la conferințe și evenimente tematice, unde a împărtășit din experiența și cunoștințele sale acumulate în domeniul organizării evenimentelor și a vieții antreprenoriale. De asemenea, ea a fost implicată în proiecte de training, contribuind la dezvoltarea și formarea viitorilor organizatori de evenimente.