•  

    Coming soon

    Are you ready to attend?

     

     

The Woman 2021  /   Casino Cluj-Napoca

EVENIMENT INCHEIAT

Stories behind The Woman

Eu sunt tu. Tu esti eu. Mai mult ca niciodata. Imagineaza-ti: suntem influentati cu totii de o forta mai mare decat noi insine. Imagineaza-ti cum e sa facem schimb de roluri cat ai clipi. Si… nici macar nu e un exercitiu de imaginatie, e ceea ce am trait cu totii in ultimul an.

Am înlocuit întâlnirile fizice cu video calls, cu Zoom, cu telefoane. Pentru unii dintre noi, cu cât distanțarea socială a fost mai mare, cu atât apropierea sufletească a fost mai intensă. Cu totii insa putem sa spunem ca acesta a fost an mai diferit ca oricare altul. Ganduri, scenarii, vulnerabilitati si inca o data de la capat.

Reinventare, responsabilitate si planuri care s-au schimbat din mers. Cum am facut “the most of it” , cum am definit contextul si cum am trecut anul care ne-a pus la incercare a fost diferit pentru fiecare femeie din comunitatea The Woman.

Pe scena The Woman urcă deopotrivă manageri, antreprenori,  jurnaliști, artiști, sportivi care  împărtășesc convingeri, frici, piedici sau un strop de încăpățânare. Let’s do this again!

The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business.

Este o mișcare, este un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. Implică parteneri, creionează portrete de lideri, susține și conectează femei și business-uri. Da, este despre curaj, încăpățânare și ambiție. 

The power of community:

Mulțumesc mult! A fost o plăcere pentru mine să fiu acolo și sper din toată inima că am fost de folos!
Felicitări vouă pentru organizarea unui eveniment atât de bun și de util pentru România!

Mona Nicolici

Vă mulțumesc din suflet pentru că am avut ocazia să resimt emoțiile constructive ale evenimentului și experiența de care am avut parte.
M-am simțit minunat, sincer nu mă așteptam să văd atât de multă lume entuziasmată de prezența mea acolo și foarte atentă la povestea mea de viață.

Cătălina Ponor

M-am bucurat ca realmente în sală erau toate generațiile. Inițial m-am gândit că o să fie doar fete foarte tinere și mai ales că erau și câțiva bărbați care cred că o să aibă câteva ceva de învățat cum și noi la rândul nostru, învățăm de la ceilalți de fiecare dată.

Irina Margareta Nistor

M-am simțit foarte bine la conferință – a fost o organizare perfectă și un mediu cald și profesionist !
Am văzut multe doamne interesate de starea educației și m-am bucurat mult!
Felicitări pentru tot ce faceți!

Măriuca Talpeș

Parteneri:

Companiile care inteleg si sustin leadershipul feminin

Suported by

Parteneri media