• Are you ready to attend?

   

  The Biggest Women Leadership Conference in Romania

   

  📍Cluj-Napoca, Romania 📆   Vom desfasura evenimentul in functie de evolutia virusului Covid-19 la o data pe care o vom anunta ulterior.

  Stay safe!

Conferința The Woman are loc de peste 9 ani și fiecare ediție a presupus muncă, implicare și dorința de a face lucrurile cât mai bine cu putință. Am încercat o reorganizare a conferinței, dar contextul extern a făcut ca acest lucru să nu mai fie posibil. Aceasta nu este o decizie pe care am luat-o ușor – am decis să amânăm organizarea conferinței pentru o dată ulterioară  Structura conferinței, panelurile, partenerii rămân în continuare aceeași. 
The Woman (implicit Libero Events) este responsabil pentru siguranța participanților și a tuturor partenerilor implicați în evenimentele pe care le organizăm – astfel că tratăm situația obiectiv și cu prevenție față de regulile care se impun. 

Până atunci însă, continuăm activitatea in online pe THEWOMAN.RO și în social media. Păstrăm aproape, Echipa The Woman

Pentru că a face lucrurile bine e un fel a de trăi și de a-i inspira pe ceilalți. Respectul pentru munca ta și a celorlalți nu te va dezamăgi niciodată. Poate succesul vine mai greu făcând lucrurile pe calea cea dreaptă, dar va veni negreșit, în forma în care îți bucură sufletul.

Dacă ești manager, îmbină grija de oameni cu performanța și rezultatele; dacă ești jurnalist, caută realitatea și reflect-o în rânduri; dacă dacă ești antreprenor, pune convingerile tale în business și lucrează alături de cei care cred în ele.

Pe scena The Woman urcă deopotrivă manageri, antreprenori,  jurnaliști, artiști, sportivi care  împărtășesc convingeri, frici, piedici sau un strop de încăpățânare. Let’s do this again!

The Woman 2020: Wear the white hat

Să porți pălăria albă înseamnă, să te bazezi pe fapte, cifre și obiectivitate atunci când iei decizii. În aceeași măsură însă, înseamnă să fii vertical și să rămâi fidel principiilor tale, indiferent de circumstanțe.

The Woman aduce în lumina reflectoarelor femei care reușesc să poarte pălăria albă în viața de zi cu zi, din punct de vedere profesional, iar împreună descoperim ce stă în spatele deciziilor, a ceea ce se vede din exterior.

The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business.

Este o mișcare, este un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. Implică parteneri, creionează portrete de lideri, susține și conectează femei și business-uri. Da, este despre curaj, încăpățânare și ambiție. 

What’s new

Pentru prima dată în cadrul unei conferinței mamă – fiică pe aceeași scenă | #MotherDaughter #Legacy

Workshops day

Recomandarea noastră: Secțiunea dedicată antreprenorilor

Inceputul in business. Mindset de antreprenor: Gina Lupu (CEO & founder, Wolfpack Digital)

 • Cum iti targetezi piata
 • Cum iti construiesti echipa
 • Cum te promovezi

Dezvoltare/scalare

 • Ce cauta un partener atunci cand investeste
 • Cand este momentul potrivit
 • Avantaje/dezavantaje

Consultanta financiara&fiscala: Otilia Petu (Managing Partner, Darian)

 • Cele mai des intalnite probleme ale antreprenorilor si cum se solutioneaza

Succes story, concluzionare: Mirela Bucovicean.

The power of community:

Mulțumesc mult! A fost o plăcere pentru mine să fiu acolo și sper din toată inima că am fost de folos!
Felicitări vouă pentru organizarea unui eveniment atât de bun și de util pentru România!

Mona Nicolici

Vă mulțumesc din suflet pentru că am avut ocazia să resimt emoțiile constructive ale evenimentului și experiența de care am avut parte.
M-am simțit minunat, sincer nu mă așteptam să văd atât de multă lume entuziasmată de prezența mea acolo și foarte atentă la povestea mea de viață.

Cătălina Ponor

M-am bucurat ca realmente în sală erau toate generațiile. Inițial m-am gândit că o să fie doar fete foarte tinere și mai ales că erau și câțiva bărbați care cred că o să aibă câteva ceva de învățat cum și noi la rândul nostru, învățăm de la ceilalți de fiecare dată.

Irina Margareta Nistor

M-am simțit foarte bine la conferință – a fost o organizare perfectă și un mediu cald și profesionist !
Am văzut multe doamne interesate de starea educației și m-am bucurat mult!
Felicitări pentru tot ce faceți!

Măriuca Talpeș

Parteneri:

Companiile care inteleg si suporta leadershipul feminin

Suported by

Parteneri media