IOANA BERCIU

MEDIC DE MEDICINĂ FUNCȚIONALĂ

Ioana Berciu este medic de Medicina Funcțională, Medicină Generală, Specialist Medicină de Laborator și Rezident Endocrinologie a doua specialitate. Este membră a Societății Române de Endocrinologie, a Societății Europene de Endocrinologie, a Academiei Americane de Medicina Anti-Aging și a Institutului de Medicină Funcțională, în proces de „Board Certification” la ambele Institute.  

A participat și participă în continuare la multe cursuri și traininguri organizate de Universități din Statele Unite și din Europa, printre care „Lifestyle Medicine: Tools for Promoting healthy Changes”  Harvard Medical School – 2022,  „Nutrition in Cardiometabolic Disease” Harvard Medical School – 2022, „Clinical Update in Obesity” European Society of Endocrinology – 2021, „Hormone Advanced Practice Module” IFM –   2022, „Bioenergetics Advanced Practice Module” – IFM 2021, „Low Dose Naltrexone” George Washington University School of Medicine and Health Science – 2021,, „Unpacking the Microbiome : Complexities and Interventions For Promoting Full Body Wellness” George Washington University School of Medicine and Health Science – 2021, „Applying Funcțional Medicine in Clinical Practice” Institute for Functional Medicine – 2021, „Therapeutic Food Plan – Personalized Nutrition”  American Nutrition Association și Institute for Funcțional Medicine – 2022.

În anul 2018 și-a deschis propria clinică, concentrându-se pe practicarea Medicinei Funcționale și pe construirea unei comunități puternice de oameni informați, dorindu-și să contribuie la promovarea acestei noi abordări în ceea ce privește sănătatea și longevitatea.

Din anul 2020 colaborează exclusiv în România cu L-Nutra- ProLon FMD, ProLon fiind singura dietă care imită postul negru cu apă, dietă cu peste 20 de ani de cercetări în spate, inventată de Prof. Valter Longo, dorindu-și astfel să construiască un public cât mai informat în ceea ce privește fastingul și beneficiile lui, precum și introducerea acestuia în stilul de viață.

Anul 2023 marchează lansarea unui proiect de suflet pentru Ioana: gama de suplimente Longevity Boost al cărei principiu de bază este sinergia dintre ingrediente. Produsele Longevity Boost au un conținut de cea mai bună calitate cu extracte standardizate de la furnizori de marcă de pe piața europeană.