IOANA ENACHE

TRANSFORMATIONAL LEADER

Ioana Enache are peste 30 de ani de experiență, activând în management general, consultanță de top, marketing și vânzări. Aria sa de expertiză cuprinde business process redesign, managementul schimbării și marketing și comunicare strategică.
Timp de 10 ani, aceasta a ocupat poziția de General Manager al Amway România, Bulgaria și Grecia, conducând o echipă de oameni vizionari care caută excelența în tot ceea ce fac.

În prezent, Ioana Enache este CEO SanoVita și conduce o echipă de peste 200 de oameni pasionați și dedicați dietei plant-based și alimentației sănătoase.

Este pasionată de leadership, susține leadershipul feminin și este o susținătoare constantă a cauzelor sociale și artistice. Este un lider creativ și elegant, susținându-și, pe tot parcursul carierei sale, echipele și partenerii de afaceri până la capăt. Scopul ei este să lucreze la proiecte care să facă o diferență în viața oamenilor, crezând cu tărie că succesul este o alegere personală.

Pe lângă toate acestea, Ioana a conturat alături de soțul ei, un proiect drag sufletului ei, PoemBoem, rafinându-și „design-ul interior al propriei vieți”.

Și-a definit stilul de leadership pentru a avea impact și eficiență în raport cu echipa și partenerii săi, păstrându-si însă autenticitatea și rămânând fidelă valorilor personale.
Crede în nevoia fiecăruia de a decide, de a fi responsabilizat, de a deveni un model pentru tot ce derivă din proiectele de care se ocupă și această abordare i-a adus numeroase satisfacții și a ajutat-o să definească #leadershipwithgrace.

 

MEET ME @THE WOMAN

30 MARTIE 2023, CLUJ NAPOCA