IOANA ȘUCU

Antreprenor creativ

Un antreprenor inspirat și creativ care a învățat business la prima mână, de la antreprenorii din familie. A început să lucreze de la 16 ani cu carte de muncă, la Class Living, firmă deținută de mama ei. Chemarea pentru domeniul mobilierului promitea să o dezvolte încă de la 6 – 7 ani, de când vindea și cumpăra mobilier în balconul bunicilor.

La 18 ani a preluat firma Mex Cafe de la părinții ei, dându-i un nou suflu, sub un nou concept, The Library, oferind locului un vibe aparte. În paralel și-a făcut studiile la Londra, dar după doi ani revine în țara și își continuă facultatea în București.

Pasiunea pentru estetic și dorința de a crea, se exprimă cel mai bine în cazul Ioanei în materie de aranjamente florale. Pasiunea pentru buchete spectaculoase și aranjamente florale cu concept a fost de asemenea transformată într-un business. Dar poate că pasiunea ei pentru frumos și pentru detalii nu se manifestă nicăieri mai clar decât în organizarea de evenimente, în care măsura succesului e dată de cele mai mici detalii care, in viziunea unui perfecționist precum Ioana, trebuie să fie impecabile.

Ioana Șucu face parte dintr-o generație de tineri antreprenori, cu vocație și cu formație, educați și creativi, în mâinile cărora afacerile prind noi contururi și valori reîmprospătate.