LORENA BUHNICI

Antreprenor & Fondator Cavaleria.ro

S-a născut la Ploiești, într-o zi de iarnă frumoasă. A avut o copilărie pe care ar povesti-o într-o carte plină cu ilustrații. Năzdrăvăniile, râsetele în hohote, școala, fratele ei mare, mereu cu grijă față de sora mai mică, mereu pusă pe boacăne, vacanțele la bunici, scovergile făcute de bunica, părinții, cei mai frumoși și buni din lume, prietenii, apoi liceul, prieteniile legate încă și acum, iubirile, și mai apoi facultatea și …schimbarea. Într-un om mare. O femeie. Ce a ales să facă carieră. Una frumoasă și puternică.

S-a angajat la 18 ani, pornind de la o practică peste vară (a terminat SNSPA – Comunicare și Relaţii Publice, specializare Marketing Politic), la revista auto a Registrului Auto Român. După trei luni au angajat-o şi a rămas acolo încă 12 ani, în care a fost redactor, secretar general de redacţie, redactor-șef adjunct şi redactor-şef. Apoi a fost Purtător de cuvânt – Registrul Auto Român (pe toată țara – 42 de filiale), Şef Birou Presă RAR, după care a plecat patru ani de zile în Ministerul Transporturilor – Consilier de Imagine pentru un Secretar de Stat. A studiat şi un master la IDR (Insitutul Diplomatic Român – Relaţii Internaţionale şi Protocol), care a ajutat-o enorm în cariera diplomatică.

 

După toţi aceşti ani plini de muncă a ajuns la burnout. Şi a făcut o schimbare majoră. A ajuns la digital. Așa a creat împreună cu George, soțul ei, site-ul cavaleria.ro care astăzi este cea mai de succes platformă din România dedicată bărbaților. Iar de aici a fost un pas spre proiectul ei de suflet, interviurile. Ele sunt pasiunea și refugiul din zona asta de bărbați cu care se întâlnește zilnic.

 

“Sunt omul care creează, construiește și dă stabilitate proiectelor, dar mai ales este liant și suport al legăturilor dintre oameni. ” Îi place să aducă în fața publicului oameni cu informații valoroase, dintr-o sferă largă de domenii, povești de viață si idei coerente care să inspire și de ce nu să influențeze în mod firesc și normal o întreagă comunitate.

Cât despre cele personale, soțul și fetița, sunt cele mai importante proiecte din viața ei!