NICOLLE STĂNESE

Creator de conținut & TV Host

Nicolle Stănese este creator de conținut și TV Host, găzduind, de-a lungul carierei sale, o serie de emisiuni precum: „O țară mai bună” pentru Televiziunea Publică Română, unde a lansat campanii TVR pentru a arăta România ca țară cu locuri frumoase și oameni generoși și amabili; „Bake Off România” pentru PRO TV și, în 2014, Eurovision România, cel mai important concurs de muzică al anului – aceasta a fost și prima dată când spectacolul avea doar un prezentator.

„Viața pe lista de așteptare” a fost una dintre cele mai importante campanii TVR 1 prezentate în cadrul emisiunii. Aceasta a dezvăluit spectatorilor că a spune „da” donării de organe este un lucru natural de făcut. Este ambasadorul pentru „Baby Care Sibiu” din anul 2012. Asociația pentru Îngrijirea Copiilor promovează cele mai bune condiții pentru îngrijirea nou-născuților internați la terapie intensivă.

De asemenea, Nicolle este membrul onorific al „Crucii Roșii Sibiu”. Ca membru proactiv al mai multor fundații și asociații, ea a promovat campanii umanitare cu un sfârșit fericit pentru fiecare „poveste” în care a fost implicată.