Panel Discuție Content Creators în 2021

 

Lorena Șerban (Digital Creator), Ana Petcu (Artist), Geanina Rădulescu (Influential Marketing Director)
                       

Geanina Rădulescu este Influential Marketing Director în Agenția Squad Influencers, din care face parte de trei ani.

Cu studii în economie și comunicare în afaceri, Geanina a intrat în lumea digitală printr-un internship la o agenție de PR, unde a și rămas o perioada pentru a face strategii pentru branduri comerciale, însă și-a dat seama ca o atrag mai mult activitățile din influential marketing, astfel a ajuns în echipa Squad Influencers. Acum, la cei 27 de ani ai săi, Geanina este persoana care face legătura Între campaniile brandurilor si influencerii din portofoliul Squad și nu numai, creând strategii și concepte de promovare & comunicare, punând la cale evenimente care să aducă notorietate atât clienților, cât și creatorilor de conținut.

 

Ana Petcu este content creator cu sketch-uri cu milioane de views pe TikTok, om de radio și artist.

De mică s-a exprimat prin artă, începând cu baletul, apoi înaintând spre pictură, design, teatru, canto, beletristică. A scris și poezii.

Deși muncește de la 17 ani, de TikTok s-a apucat odată cu începutul pandemiei, iar de atunci și până în prezent a strâns o comunitate de 857 K followers și 29 milioane de likes la postări.

Compune muzică, iar de curând și-a lansat primul single – “Mayday”, prin care și-a îinceput astfel și cariera muzicală.

 

Lorena Șerban este creator de conținut din Brașov, care a reușit până la vârsta de 22 de ani să câștige premiul întâi la Digital Divas 2020 pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account.

De curând, Lorena a bifat un succes răsunător la nivel mondial și anume a avut videoclipul cu cele mai multe vizualizări de la secțiunea Reels de pe Instagram, depașind-o astfel pe Kylie Jenner. Clipul româncei a strâns 92 milioane de vizualizări.

Lorena mai este și instructor Zumba, a absolvit Facultatea de Nutriție și Dietetică UMF Cluj, iar în prezent face și Masteratul în paralel cu activitatea ei din online pe care o creeaza cu multe ore de muncă și research.