TEREZA TRANAKAS

Managing Partner, Oxygen

Tereza este unul dintre cei mai apreciați profesioniști din industria de comunicare din România, cu 20 de ani experiență pe plan local, dar și internațional. Expertiza sa în comunicare acoperă o varietate de industrii precum FMCG, retail și imobiliare, IT&C, bănci & finanțe, pharma, real estate, energie și multe altele.

Și-a început cariera în agenții de comunicare și public affairs din Washington D.C., a lucrat alături de Elon Musk în cadrul SpaceX în California și a continuat în România, unde a condus echipele de PR ale diverselor corporații locale sau internaționale precum Telekom. Tereza este absolventă a Facultății de Jurnalism de la Maryland University (SUA) și deține un Executive MBA al Universității din Viena (WU).

Tereza este Managing Partner al Oxygen, agenție de comunicare integrată, cu sedii la București și Cluj-Napoca, și un portofoliu vast de clienți din diverse industrii: Olympus Lactate, Nestlé Cereale de Mic Dejun, Garanti Bank, Moncler, Sensiblu (Batiste, SPLAT, -417, etc), Enel, BCR, Betano, Skoda, VEKA Romania, Total Romania, Huawei Technologies, KiK, Gregory’s România, Sony Pictures AXN, Intesa Sanpaolo Bank, Skechers, PPD Romania, Gruppo Campari (Campari, Aperol), DELL și multi alții.