• THE WOMAN 2019: LEADERS OF CHANGE

    28 martie 2019

Ce a însemnat ediția cu numărul 8 a Conferinței de Leadership Feminin?

  • Peste 600 de femei și 23 de bărbați – oameni cu emoțiile și încrederea lor,
  • 1700 mp dedicați celor 13 speech-uri, networking-ului și proaspetelor mămici,
  • 6 premii oferite în cadrul Galei,
  • momente artistice cu balerine,
  • Un dans aerial spectaculos susținut de Christine Van Loo – de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii.

Artiști, oameni de televiziune, jurnaliști, femei din business-ul românesc și-au spus poveștile în fața femeilor din comunitatea The Woman: cu succes și eșec, cu frici și învățături, cu vieți schimbate atunci când se așteptau cel mai puțin.

SPEAKERS 2019

Cateva idei, pe scurt:

 

– Irina Margareta Nistor ne-a îndrumat să învățam din greșelile altora, pentru că noi nu avem timp suficient să le facem pe toate, în vreme ce Ioana Enache a subliniat că viața nu este despre a avea, ci despre a fi.

– Sonia Argint Ionescu a discutat despre momentul în care motivația atinge forma disciplinei și că de cele mai multe ori nu conștientizăm nevoia de echilibru decât atunci când el ne lipsește.

– Ionela Năstase a abordat latura jurnalismului social. Atunci când microfonul și camera nu sunt suficiente pentru schimbare (discutăm despre cancer sau infertilitate) a trecut dincolo de pupitrul știrilor și a devenit o voce pentru cei care aveau nevoie cu adevărat de schimbare.

– Panelul de dezbatere a abordat tematica schimbării personale și profesionale alături de Maria Dermengiu, Ileana Badiu și Alina Dumitru. Am aflat astfel cum pot anumite decizii să influențeze o întreagă carieră sau cum schimbarea te poate conduce către destinații neașteptate, unde simți șă și rămâi.

– Dite Dinesz ne-a purtat pe poteci neumblate și ne-a arătat cum pacea poate lua forma fizică: bocanci, rucsac, un reporter și un cameraman. Ne-a povestit despre proiectul Izolați în România, despre acei bătrâni ai munților României, despre care nu știu mulți, dar pentru care petecul de cer și de pământ le sunt casă.

– Irina Rimes ne-a întors către valorile care ne fac oamenii de astăzi – ne-a vorbit despre iubire, investiția în propria persoană, respectul față de tine și ceilalți, curajul de a fi asumat. “Iubesc să scot tot ce-i mai bun din ce găsesc în lumea asta. Eu cred despre succesul meu că a început acolo unde s-a terminat educația părinților mei și a sistemului din care fac parte.”

Gala Premiilor  #LeadersofChange

 

Lifetime Career Award

A fost acceptat de Irina Margareta Nistor și oferit de AEGON(Sinziana Maioreanu). Distincția a venit ca o recunoaștere a modului în care Irina Nistor, o femeie hotărâtă şi pasionată, a reușit prin intermediul vocii sale, pătrunzătoare şi marcantă, să inspire o ţară întreagă, devenind un simbol al libertăţii în perioada comunistă.

 

Game Changer Award

A fost acordat Mirelei Bucovicean – fondator Molecule F, prima platformă de retail on-line dedicată produselor de modă românești, femeie care în decursul a 29 de ani de activitate, a activat în peste 9 industrii complet diferite. Premiul a fost oferit de către Raiffeisen Bank.

 

Education Award

ARIES Transilvania(Bianca Muntean) a acordat premiul Education Award ONG-ului care face posibilă educația digitală și tehnologică pentru adulți și copii – Simplon România.  

 

Millennial Leader Award

Premiul pentru inovație și tehnologie a unei femei din generația Millennials a revenit Xeniei Munteanu (CEO Plannable) și a fost oferit de Liberty Technology Park(Nina Moldovan).

 

Badass Woman

Turkish Airlines a oferit premiul pentru Badass Woman Giuliei Anghelescu – cântăreață, vlogger și actriță la început de drum în filmul “Faci sau taci” pentru reinventare și schimbarea mentalității conform căreia femeile cool sunt mămici, iubite, prietene sau soții.

 

The Most Appreciated Leader Award 

Este distincția care revine Mirelei Retegan, pentru toată munca depusă în proiectele pe care le-a dezvoltat până au devenit fenomen național  – premiul fiind oferit de către Sissi România.

La fiecare ediție, în cadrul Galei celebrăm femeile remarcabile care și-au asumat riscuri, au depășit limite și care au avut un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte, reușind să inspire ai să educe prin multă pasiune și dedicare. Aceste femei sunt aliate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta și a inspira femeile an fiecare etapă e carierei lor.

POWERED BY

SUPPORTED BY

TRAVEL PARTNER

LISTENING TO

PARTNERS

MEDIA PARTNERS

OFFICIAL BLOGGERS