• THE WOMAN 2021

    Stories Behind the Woman: RAW / HONEST / TRUE

    22 Iulie 2021

Ce a însemnat ediția 2021 a Conferinței de Leadership Feminin?

 

13 speakeri

280 de participanți

32+ de parteneri

18 standuri expoziționale

22+ de voluntari

Sub tematica „Stories Behind the Woman: RAW / HONEST / TRUE”, invitatele au împărtășit participantelor experiențele, obstacolele, temerile, dar și momentele cheie care le-au definit ca femei de succes.

SPEAKERS 2021

Câteva idei, pe scurt:

Evenimentul a fost prezentat de Nicolle Stănese

Microfoanele au fost pornite odată cu startul panelului dedicat creatorilor de conținut din online. Cele trei invitate: Geanina Rădulescu, Ana Petcu și  Lorena Șerban i-au răspuns Dumitriței Mihai la întrebări legate de ce presupune activitatea unui creator de conținut, dincolo de campaniile și cifrele care se văd în online. 

Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută în mediul virtual și în calitate de Prințesa Urbană, ne-a purtat în timp, mai exact în copilărie, și ne-a făcut să ne gândim cum ar fi arătat viețile noastre dacă mamele noastre ar fi avut parte de terapie la momentul potrivit.

Ada Galeș a purtat un dialog deschis cu publicul legat de temerile pe care le traversează o femeie în viața de zi cu zi, mai comune decât suntem tentați să credem. Tonul ei optimist ne-a reamintit că indiferent de obstacolele pe care le traversăm, viața rămâne la fel de frumoasă și simplă.

Cristina Pîrv, una dintre cele mai valoroase jucătoare de volei din istoria României, a purtat o discuție despre motivația, perseverența și disciplina unui sportiv. Aceste trei aspecte au ajutat-o pe Cristina să devină un nume în voleiul mondial, iar importanța unui sport și disciplina practicării, a împărtășit-o mai departe și copiilor ei.

Panelul de dezbatere a adus pe scena The Woman variantele raw / honest / true a trei femei diferite. Cristina Nesterov ne-a împărtășit cum răspunsul la o nevoie, poate să devină ulterior o afacere, Geanina Simion, din experiența omului de comunicare, ne-a vorbit despre provocarea prin care trece în momentul în care vrea să aducă spectatori la evenimentele culturale pe care le organizează, iar Mirela Susan a punctat că succesul în orice business vine în urma acceptării riscurilor și implicării cu pasiune. 

Florina Onețiu ne-a reamintit că trebuie să ținem capul sus și să mergem înainte indiferent de obstacole, să învățăm să acceptăm oportunități, să ne educăm, dar în același timp trebuie să ne și prețuim – un drum al acceptării și ascultării propriilor limite pe care și ea l-a îmbrățișat, de la „busy being full” la „easy being cool”. Ești cool!

Nicoleta Hrițcu ne-a povestit atât despre călătoria acceptării propriei feminități, cât și despre contribuția sa în dezvoltarea unui business. „A fi feminină înseamnă a fi în acord și armonie cu noi însene. A fi true to ourselves.” Astfel că trebuie să ne conștientizăm și să ne acceptăm latura mai puțin plăcută, fără a o lăsa să ne controleze. În business, odată ce acesta evoluează, Nicoleta ne-a recomandat să delegăm cât mai mult echipei în care avem încredere. 

Denisa Tănase ne-a determinat să fim mai încrezătoare în potențialul de a ne atinge propriile visuri. Ikigai-ul ei („motivul pentru a fi”) este să inspire fiecare femeie prin puterea exemplului. Denisa ne-a mărturisit că nu este ușor să-ți deschizi propriul business, dar trebuie să crezi în el și în puterea ta interioară, iar una dintre cele mai importante etape este chiar să pornești la drum, indiferent de obstacole, temeri, incertitudine sau frici. 

Destăinuiri:

„Just being surrounded by beautiful feminine energy, has recharged me to other levels” –  @lifeofachocolategirl, participant

„Cea mai frumoasă conferință cu și despre femei puternice, ambițioase și invincibile” Lorena Șerban, speaker în cadrul Panelului Content Creators

„Recomand din tot sufletul oricărei femei să participe cel puțin o dată la conferința The Woman … este mare nevoie de acest tip de evenimente pentru noi.A fost prima dată când am participat și am promis că nu voi mai lipsi…A meritat din plin fiecare moment pe care l-am petrecut la acest eveniment și am plecat înzecit mai bogată spiritual, cu mai multă încredere în mine, cu prietenii legate, cu sentimentul că oricând voi cădea va fi cineva dispus să mă ajute să mă ridic.” – Corina Scheianu, participant

„Pentru mine ediția din acest an a fost una aparte, pe lângă discuția frumoasă și productivă în care am povestit despre cele mai importante aspecte din viața unui influencer cu cele trei invitate, am avut și ocazia să revăd, văd și să cunosc o comunitate de femei întreprinzătoare, puternice, femei cu bun gust. Dar cea mai frumoasă surpriză a fost să văd pe scenă femei oneste care și-au asumat tot ceea ce sunt și nu le-a fost frică să își exprime idei, trăirile bune și mai puțin bune. Ne-am bucurat împreună de o ediție intimă și aproape de suflet.” – Dumitrița Mihai, moderator al Panelului Content Creators

Ada Galeș ne-a destăinuit că nu are cuvinte să ne spună cât de bine s-a simțit și că se consideră „successful” că a avut ocazia să fie prezentă și să vorbească în cadrul ediției de anul acesta.

Parteneri:

Companiile care înțeleg și susțin leadershipul feminin