Câteva idei, pe scurt:
Evenimentul a fost prezentat de Nicolle Stănese.
Microfoanele au fost pornite odată cu startul panelului dedicat creatorilor de conținut din online. Cele trei invitate: Geanina Rădulescu, Ana Petcu și Lorena Șerban i-au răspuns Dumitriței Mihai la întrebări legate de ce presupune activitatea unui creator de conținut, dincolo de campaniile și cifrele care se văd în online.
Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută în mediul virtual și în calitate de Prințesa Urbană, ne-a purtat în timp, mai exact în copilărie, și ne-a făcut să ne gândim cum ar fi arătat viețile noastre dacă mamele noastre ar fi avut parte de terapie la momentul potrivit.
Ada Galeș a purtat un dialog deschis cu publicul legat de temerile pe care le traversează o femeie în viața de zi cu zi, mai comune decât suntem tentați să credem. Tonul ei optimist ne-a reamintit că indiferent de obstacolele pe care le traversăm, viața rămâne la fel de frumoasă și simplă.
Cristina Pîrv, una dintre cele mai valoroase jucătoare de volei din istoria României, a purtat o discuție despre motivația, perseverența și disciplina unui sportiv. Aceste trei aspecte au ajutat-o pe Cristina să devină un nume în voleiul mondial, iar importanța unui sport și disciplina practicării, a împărtășit-o mai departe și copiilor ei.
Panelul de dezbatere a adus pe scena The Woman variantele raw / honest / true a trei femei diferite. Cristina Nesterov ne-a împărtășit cum răspunsul la o nevoie, poate să devină ulterior o afacere, Geanina Simion, din experiența omului de comunicare, ne-a vorbit despre provocarea prin care trece în momentul în care vrea să aducă spectatori la evenimentele culturale pe care le organizează, iar Mirela Susan a punctat că succesul în orice business vine în urma acceptării riscurilor și implicării cu pasiune.
Florina Onețiu ne-a reamintit că trebuie să ținem capul sus și să mergem înainte indiferent de obstacole, să învățăm să acceptăm oportunități, să ne educăm, dar în același timp trebuie să ne și prețuim – un drum al acceptării și ascultării propriilor limite pe care și ea l-a îmbrățișat, de la „busy being full” la „easy being cool”. Ești cool!
Nicoleta Hrițcu ne-a povestit atât despre călătoria acceptării propriei feminități, cât și despre contribuția sa în dezvoltarea unui business. „A fi feminină înseamnă a fi în acord și armonie cu noi însene. A fi true to ourselves.” Astfel că trebuie să ne conștientizăm și să ne acceptăm latura mai puțin plăcută, fără a o lăsa să ne controleze. În business, odată ce acesta evoluează, Nicoleta ne-a recomandat să delegăm cât mai mult echipei în care avem încredere.
Denisa Tănase ne-a determinat să fim mai încrezătoare în potențialul de a ne atinge propriile visuri. Ikigai-ul ei („motivul pentru a fi”) este să inspire fiecare femeie prin puterea exemplului. Denisa ne-a mărturisit că nu este ușor să-ți deschizi propriul business, dar trebuie să crezi în el și în puterea ta interioară, iar una dintre cele mai importante etape este chiar să pornești la drum, indiferent de obstacole, temeri, incertitudine sau frici.