• THE WOMAN CONNECT 2018

    10-12 August 2018, Theodora Golf Club

Cei ce au vorbit în cadrul evenimentului au fost:

Raluca Anton – Managing Partner @ Clinica PsyLife. Raluca Anton iubește să lucreze cu oamenii. Ideea de empatie și de conectivitate umană a îndreptat-o către o abordare mai existențialistă, centrată pe relațiile interumane. Raluca ne-a arătat cum să ne împrietenim cu factorul care nu ne este drag deloc, dar de cele mai multe ori își face apariția în viața noastră – stresul.

Monica Eugeniu – Managing Director @ ‘Learning about’®. Un om cald și plin de energie pozitivă, Monica este unul dintre pionierii în domeniul resurselor umane și are peste 20 de ani experiență în munca cu oamenii. Prin cântec și joc, Monica ne-a arătat că energia noastră este infinită.

Oana Fodor – Consultant de imagine. Este ,mamă, soție și consultant de imagine. Îndrăgostită irevocabil de fashion, lucrează cu oamenii pentru a-i ajuta să realizeze potențialul maxim de îmbunătățire a aspectului lor, a comportamentului și a skill-urilor de comunicare. La The Woman Connect, Oana ne-a învățat, într-o atmosferă relaxată, criteriile de bază în descoperirea stilului nostru.

Irina Markovits – Consultant de stil și Stilist personal.În ADN-ul Irinei se amestecă rafturile de cărți cu umerașele de haine. O putem numi un educator de frumos. În 2004 a deschis Image Matters, primul birou de consultanță de stil și imagine din România. La The Woman Connect, Irina ne-a vorbit despre colecția capsulă, adică acele piese cheie care pot fi combinate într-o multitudine de ținute și ne pot salva în diverse situații.

Laura SavuPasionată de automobilism încă din copilărie, medic stomatolog, mamă și soție, Laura Savu a practicat kartingul timp de 10 ani, câștigând numeroase concursuri. În cadrul The Woman Connect, Laura Savu a vorbit despre pasiunea femeilor pentru motorsport și cum aceasta poate fi un factor educativ și un vector de dezvoltare personală.

În cadrul evenimentului a fost prezent și Vlad Ronea (Antrenor Health & Wellbeing). Este pasionat de sport și competiție, iubind mișcarea și considerând că e necesar ca aceasta să facă parte din viața fiecăruia. 

SPEAKERS The Woman Connect 2018

Parteneri:

Companiile care înțeleg și susțin leadershipul feminin