Workshop: Cum obținem o armonie între ținută și siluetă cu Alexandra Avram, IGNITE

 

Sâmbătă te invit la o cafea și o discuție despre stil. Timp de o oră jumătate povestim despre ce înseamnă armonie stilistică, învățăm prin exemple cum putem ajunge la ea și aflăm putem obține armonie între silueta noastră și proporțiile/lungimile hainelor pe care le abordăm.

Locație: Meron Roastery, Cluj-Napoca

Ora: 10:00 

Temă: Cum obținem o armonie între ținută și siluetă

Taxă: 50lei

Cont: RO13 BREL 0005 5045 8584 0100 | Alexandra-Andreea Avram

Inregistreaza-te aici

  BIO Alexandra Avram, IGNITE

  Bună din nou. Mă bucur că-ți dorești să afli mai multe despre mine, abia aștept să te cunosc și eu.

  Drumul meu până aici a fost un pic mai întortocheat, dar mă bucur că am ajuns într-un final. Am terminat Universitatea de Artă și Design în anul 2013, secția Design Vestimentar. Mi-am dorit foarte mult să lucrez în modă, ba chiar am făcut asta timp de 3 ani după încheierea facultății, însă de atunci și până acum am luat o pauză destul de mare, încercând și alte domenii. Am făcut design grafic, marketing, am administrat conturi de Social Media, am lucrat pentru branduri precum Hilton. Toate au fost experiențe plăcute și deși toate au o componentă de estetică, nimic nu s-a putut vreodată compara cu partea de styling.

  Așa că, la încurajarea oamenilor care mi-au văzut acest talent și această pasiune, am început, prin recomandare, să fac styling pentru câțiva oameni. Am început cu o prietenă, apoi ea m-a recomandat la alte două prietene, care mai departe m-au recomandat la alte prietene și tot așa. Ajungând astăzi, în acest punct, când viața mea se învârte asupra activității de styling.

  Lucrez cu persoane publice și persoane mai puțin publice. Modul meu de lucru e foarte apropiat, am nevoie să înțeleg contextul vieții omului înainte să pot să-i fac recomandări pentru că cred cu tărie că schimbările reale vin abia atunci când omul din fața mea este pregătit să le facă. Am avut cliente care după un an mi-au trimis fotografie cu piesele la care recomandasem să renunțe și cliente la care am putut să facem o evaluare a dulapului și să renunțăm la unele piese din prima întâlnire, fiecare are ritmul său. Și stilul este o componentă foarte foarte personală, eu sunt alături (uneori ca un terapeut) să parcurgem această călătorie într-un mod cât mai autentic și constructiv pentru fiecare.


  Taxa include participarea la workshop. Plata se face direct in contul Alexandrei Avram.