• THE WOMAN 2014

    Conferința de business feminin

    7 martie 2014

Câteva idei pe scurt:

Ediția 2014 a Conferinței The Woman a avut loc în 7 martie la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca.

Programul evenimentului a inclus și alte activități: prezentare de modă, expoziție de bijuterii și degustare de vin.

SPEAKERS 2014

Printre speakerii ediției s-au remarcat:

Rucsandra Hurezeanu, fondator şi director general Ivatherm, a câştigat numeroase premii de-a lungul carierei, printre care: Antreprenorul anului, Campioni în business, Premiul pentru inovaţie (Revista Forbes), Locul 13 pentru cel mai admirat CEO din România.

 Simona Baciu este fondator şi preşedinte al unui sistem inovativ de educaţie, recunoscut atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional: Transylvania College este prima şcoală de tip Boarding School din România şi Europa de Est (internat după sistem englezesc) cu două linii de studiu: linia românească şi linia internaţională Cambridge.

Manuela Ciugudean este PR Manager Central şi pe Europa de Est la Intel Corporation, lider mondial în inovaţia din industria computerelor.

Monica Jitariuc este Managing Director la The Practice și are peste 12 ani de experienţă în marketing şi comunicare. Înainte de THE PRACTICE, a coordonat activităţi de PR, a făcut comunicare internă, marketing, PR comercial, ATL și PR instituțional.

Iren Arsene –  Managing Partner la Curtea Veche Publishing, a fost decorată în 2012 cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.

Mirela Bucovicean – Cariera a purtat-o prin publicitate, televiziune, presă scrisă, real-estate şi e-commerce, iar acum deţine cu mândrie proiectul ”Molecule-F”.

Violeta Ciurel  este preşedinte şi CEO AXA Asigurări România iar din 2012  ocupă  şi funcţia de preşedinte al Consiliului de supraveghere AXA Insurance Ungaria. Pe lângă acestea, Violeta Ciurel este şi profesor universitar şi cu toate acestea se implică activ în proiectele Junior Achievement România, o organizaţie internaţională care îşi propune să ajute şcoala şi elevii.

Smaranda Buduru este Managing Partner Stomestet, medic primar stomatolog, doctor în ştiinţe medicale, şef de lucrări de catedra de Protetica Dentară UMF Cluj-Napoca.

Mădălina Bălan este specializată în psihologie organizațională, psiholog, Consultant Senior și Managing Partner la HART Consulting.

Amalia Năstase este CEO & Founder Eventures. Fondează în 2008 agenţia de media şi publicitate Eventures. Centrată pe organizarea de evenimente de top pentru clienţi de renume internaţionali precum Adidas, BBC Knowledge, Louis Vuitton, Philip Morris România, BMW (Automobile Bavaria) sau Moet & Chandon. Eventures şi-a pus amprenta pe piaţa de profil din România prin soluţii de promovare axate pe inovaţie şi creativitate.

Andreea Raicu este percepută ca un „fashion icon”, un promotor al stilulul și bunului gust în vestimentație. Implicarea ei în modă este extrem de variată. Andreea a fost stilist pentru diverse reviste de modă, a lansat colecții împreună cu importanți designeri români, a produs și a conceput proiecte media care să promoveze stilul și vestimentația ca mod de viață. De asemenea, Andreea a inițiat și susținut de-a lungul carierei numeroase proiecte caritabile, fiind membru în consiliul director al Festivalului Brazilor de Crăciun susținut de Organizația Salvați Copiii.

Cristina Popa conduce Fashion Days de mai mult de 2 ani, contribuind în fiecare zi la povestea de succes a celui mai mare retailer online pe zona de fashion din România, parte a grupului Naspers incepand din 2012.

Oana Luca – Fondator şi Manager Eurocount&Audit, Luca&Luca Birou de Mediatori Asociaţi. Este în prezent mediator, expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal şi practician în insolvenţă. Multiplele specializări sunt completate de talent antreprenorial şi spirit civic, iar entuziasmul şi dedicaţia sunt nelipsite din proiectele în care se implică.

Adriana Lobda este partener al firmei Deloitte și coordoneaza biroul regional Deloitte din Cluj-Napoca,având o vastă experiență în domeniul auditului financiar. Adriana este responsabilă de furnizarea serviciilor către o gama largă de clienți, de la societăți medii la societăți mari, românești și internaționale.

Parteneri:

Companiile care înțeleg și susțin leadershipul feminin