• THE WOMAN 2015

    6 Martie 2015, Grand Hotel Italia

Ce a însemnat The Woman 2015?

 

Conferința de leadership feminin The Woman, Ediția 2015 a avut loc în data de 6 martie la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca.

Ediția a adus în fața publicului (unul aproape în întregime feminin), 17 speakeri, doamne cu o experiență de viață mai mult decât bogată, femei care au fost incluse în topul celor mai influente femei din mediul de business românesc, femei lider care conduc multinaționale sau sunt la conducerea unui departament în cadrul acestor companii.

 

Cea de-a patra ediție The Woman a fost structurată în două workshop-uri și patru panele. 

Workshopul „Seducția în vânzări” a fost susținut de Monica Ion, iar Monica Soare a susținut workshopul „ LeaderSHE- Arta de a învinge”.

 

Cele patru paneluri :

-„Leadership feminin” cu Doina Costache, Cornelia Nicolae și Monica Soare 

-„Femei în Business: Atuuri și dezavantaje” cu Cristina Chiriac, Ioana Filipescu și Felicia Tulai

-„Business local de succes. Lumea bărbaților” prin ochii unei femei cu Sigina Luca, Genoveva Hossu și Alexandra Stoica

-„Pasiune în muncă” cu Amalia Enache, Patrizia Paglieri, Corina Dobre și Carmen Goldenberg

 

Evenimentul s-a încheiat cu o defilare de modă.

SPEAKERS The Woman 2015

Câteva idei, pe scurt:

Speakerii ediției au fost:

Patrizia Paglieri este figură feminină din juriul emisiunii Masterchef de la ProTV. Supranumită și “regina pastelor”, Patrizia este un chef foarte apreciat care și-a transformat pasiunea în meserie.

Doina Costache este în prezent Head of Branding la Google România, după mai bine de 10 ani pe care i-a petrecut în Vodafone și UniCredit Țiriac.

Alexandra Stoica este co-fondator al companiei de antreprenoriat în construcții– instalații DAS ENGINEERING GRUP, în cadrul căreia ocupă poziția de Director Executiv.

Cornelia Nicolae este Country manager Stefanel România. Conduce în prezent operațiunile locale Stefanel în România, companie italiană ce deține zece magazine monobrand, cu o cifra de afaceri de peste cinci milioane de euro.

Amalia Sterescu este Senior Business Consultant și Fondator Outsourcing Advisors şi Public Speaking School. Amalia este Primul Ambasador The Woman.

Raluca Kisescu este Senior Manager Commercial Marketing Avon România și Moldova. Cu 15 ani de experienţa în marketing, Raluca Kisescu este unul dintre principalii actori ai domeniului, în România.

Ioana Filipescu este Managing Director-Visa Financial Advisors. Specialist în investment banking, cu o experienţă de peste 20 de ani în corporate finance şi investment banking la BERD şi KPMG, a condus Raiffeisen Investment România timp de zece ani

Raluca Kisescu este Senior Manager Commercial Marketing Avon România și Moldova. Cu 15 ani de experienţa în marketing, Raluca Kisescu este unul dintre principalii actori ai domeniului, în România. Sub tutela ei, AVON România s-a angajat în proiecte curajoase și inovatoare, obținând recunoaşterea la nivel naţional și internaţional

Carmen Goldenberg este general manager al Elgo Care. Cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul Spa & Wellness în România şi Israel, Carmen Goldenberg este general manager al Elgo Care, companie care aduce în exclusivitate pe piaţa românească brandurile Yon-Ka Paris şi Iyashi Dome.

Corina Dobre este prezentatoare “Arena Leilor”. Lucrează în Televiziunea Română din anul 2002, iar în prezent prezintă emisiunea săptămânală ARENA LEILOR. De la începutul carierei ei în televiziune, Corina Dobre (Sechereş) a moderat emisiuni variate, în special din zona politicului.

Monica Soare este Managing Partner @Artwin.Monica  are peste 15 ani de experienţă în managementul resurselor umane în companii de top din domeniul FMCG şi Farma, ultimii ani dedicându-i consultanţei.

Genoveva Hossu este decorator și creator de interioare cu o viziune aparte care aduce culoare, personalitate şi energie fiecărui spaţiu.

Sigina Luca este o tânără antreprenoare care vrea mereu mai mult de la sine. Eventos, Luna Cleaning și Asociația Bucătarilor din Transilvania sunt proiectele pe care le-a creat și de care este foarte mândră.

Amalia Enache este una dintre cele mai apreciate prezente feminine de pe micile ecrane este prezentator al Știrilor Nopții la Pro TV de aproape 12 ani.

Felicia Tulai este Manager Luna Solai .Absolventă a Facultăţii de Științe Economice, UBB 2000 2, Felicia Tulai şi-a petrecut 7 ani în domeniul leasingului în cadrul Volksbank Leasing România IFN SA.

Parteneri:

Companiile care înțeleg și susțin leadershipul feminin:

Avon Space – Main Partner
Partners: #1 În Epilare Definitivă Din România – COQUETTE BEAUTY CLINIQUE – Cluj, Mediatic, Impress Cluj, Ciao Bella, Marty Restaurants, Okian, Chic Bijoux Gallery, Esthetic Lux Center, Heila.ro, EuroGsm, DEILANI, Smart HR, Piera Linjerie, Vania Szasz, Demira, Coriolan, Club Moving, Tokyo Restaurant, Academia Burticilor, Luado Chocolate
Stage decoration: Chic Ville
Foto: Lucian Zaharie Anton
Video: AV Media Productions

Communication partners: Revista Bulevard, Transilvania Business, Eva.ro, MuJeR.ro, marya.ro, Cluj.com – Ghid Local,121.ro, Admirror, 9am news, Business24, Garbo.ro, JurnaldeAfaceri.ro, Brand Report, OrasulCluj.ro, profit360, Transilvania Reporter, Ziare.com, Radio Romania Cluj, Bunadimineata.ro, JCI Cluj

Official Bloggers: Ioana Chisiu, Ganduri ascunse, Bendre Sandra, INDIE CHASE, Ioana Bora.com, Beautify by Beatrice, Gabriela Popescu / Makeup Studio & Academy