• THE WOMAN CONNECT 2019

    9-11 August 2019, Conacul Archia

Ce a însemnat The Woman Connect 2019?

 

The Woman Connect a avut loc în 9-11 August 2019, la Conacul Archia. A fost despre locul în care echilibrul, liniștea și relaxarea se întâlnesc

Programul s-a desfășurat pe parcursul a trei zile cu activități menite să reamintească frumusețea locurilor fără semnal la telefon, care să te întoarcă la autenticitatea proprie, să-ți dea energia și motivația de care ai nevoie din când în când. Am avut alături de noi gazde primitoare, care să ne inițieze în echitație și cultura acesteia, bucate alese și echilibrate care să-ți povestească despre tihnă și liniște.

Gazda evenimentului a fost Nicolle Stănese. Nicolle a fost TV Host al show-ului culinar Bake Off Romania și este ambasador Baby Care Sibiu. În prezent este owner Melor #madewithlove, brandul de creație vestimentară care pune accent pe tradițiile românești.

SPEAKERS The Woman Connect 2019

Câteva idei, pe scurt:

Speakerii The Woman Connect, ediția 2019 au fost:

Corina Bârlădeanu (General Manager, 2activePR). Comunicator prin vocație, Corina este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București, are un master în Publicitate și PR și un EMBA cu Asebuss și Kennesaw University of Atlanta. În anul 2000, Corina a fondat 2activePR, care este la acest moment una din cele mai longevive agenții din peisajul românesc de comunicare. “2activePR este cel mai important proiect profesional al vieții mele”. Tematica abordată în cadrul The Woman Connect: personal branding.

 

Adriana Matei (Style Coach) Adriana Matei funcționează ca un terapeut pentru mintea și dulapul oricărei femei. A început ca fashion PR pentru designeri români (Rhea Costa, Marie Ollie), a continuat cu diverse cursuri de Smart Shopping, Fashion Writing, Fashion Business, Personal Styling la New York și Londra, iar de peste 3 ani lucrează lucrează one-to-one cu femeile care vor o schimbare. Tematica abordată de Adriana în cadrul The Woman Connect: stil vestimentar.

 

Mădălina Bălan (Managing Partner, Hart Consulting). Psiholog organizațional, cu peste 18 ani de experiență în studiul comportamentului uman și dezvoltarea liderilor. În 2006 Mădălina a pus bazele parteneriatului pentru România cu liderul global în industria de evaluare a personalității, Hogan Assessments și a fondat Hart Consulting, companie de consultanță, diagnoză organizațională și dezvoltare de competențe manageriale. Tematică abordată în cadrul The Woman Connect: leadership, management și personalitate.

 

Dr. Gina Chiriac (ARPI President). Psihoterapeut, formator și supervizor în psihoterapie integrativă; este preocupată de studiul neuroplasticității, având specializarea în predarea tehnicilor de mindfulness, prin cursurile făcute la Trinity College Oxford, Anglia. Este președintele fondator al Asociației Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI) și al Institutului European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților (IESTCA). Tematica abordată în cadrul The Woman Connect: Feminitate, relații de cuplu, sexualitate.

 

Anda Schöfmann (instructor fitness World Class Romania) a fost prezentă în fiecare dimineață pentru sesiunile de sport din cadrul The Woman Connect: 9-11 August 2019 | Conacul Archia.

Parteneri:

Companiile care înțeleg și susțin leadershipul feminin